Többé már nem félek a vidéki nyaralástól

A párom idén mindenáron vidékre akart menni nyaralni. Mindig megvolt köztünk egy kicsit a vidéki-városi különbség, ő ugyanis tanyán nőtt fel, csirkék, tehenek és miegymás között, én pedig egy kis lakásban, állatok nélkül. Soha nem is szerettem vidékre menni, de idén muszáj lesz, mert a párom kinézett valami tanyaszállót, ahol a gyerekek láthatnának mindenféle állatokat közelről.

Végül beadtam a derekamat… A párom tényleg nagyon menni akart, a gyerekek is nagyon nyúztak, hogy milyen jó lenne malacokkal meg lovakkal játszani… De a higiénia miatt még sokáig aggódtam. Na meg azért, mert bolt valami 5 kilométerre van, és honnan viszek majd elég pelust a kicsinek.

Szerencsére az egyik barátnőm ajánlott egy weboldalt, ami úgy tűnik, minden problémámat megoldja.

Emiatt a weboldal miatt nem aggódom többé a vidéki nyaralás tisztasága miatt

A barátnőm által ajánlott oldal a https://www.lord.shop.hu volt, ami tisztasághoz, személyi higiéniához, egészségmegőrzéshez és kisbabás háztartásokhoz kapcsolódó termékeket forgalmaz. Kínálatuk ahhoz képest, hogy mennyi különböző dolgot árulnak, nagyon nagy, áraik pedig abszolút kedvezőek.

Engem leginkább a kisgyerekes édesanyák életét megkönnyítő csomagajánlataikkal nyertek meg maguknak. Ezek előre összeállított pakkok, amelyek pelenkát, nedves törlőkendőt vagy mindkettőt egyszerre (tehát pelenkát ÉS nedves törlőkendőt) tartalmaznak. Ezekkel a csomagokkal zseniális árakon (ez értelemszerűen attól függően változik, hogy milyen típusú és hány darabos csomagot veszünk), nagyobb tételben juthatunk hozzá olyan fogyóeszközökhöz, amikből egyszerűen nem lehet eleget vásárolni, ha nem hozzák házhoz a csomagot. Mivel a https://www.lord.shop.hu webáruház, természetesen a házhoz-szállíts alapvető szolgáltatás.

El is döntöttem, hogy jó alaposan feltankolok nedves törlőkendőből a vidéki nyaralásra.

Az oldal legjobb ötletei

A https://www.lord.shop.hu menüszalagját nézegetve a “Gyermek pelenka szettek” és “Nedves törlőkendő szettek” fül mellett a “Kész csomagok” lehetőség tűnt a legérdekesebbnek, így gyorsan rá is klikkeltem, hogy megnézzem mi az.

Azt hiszem, ez a dolog a https://www.lord.shop.hu legjobb ötlete. Itt ugyanis olyan összeállításokat találunk, melyek egy hónapra elegendő pelenkát és nedves törlőkendőt tartalmaznak. A csomagok közül az alapján tudunk választani, hogy mennyi idős gyermekünk van.

Emellett szintén kiváló lehetőséget kínál a “Pelenka próbacsomagok” fül is. Itt a kezdő anyukák találhatnak olyan csomagajánlatokat, melyekkel kipróbálhatják, hogy az oldalon forgalmazott termékek közül melyik felel meg a legjobban az ő babájuknak. Ezáltal pedig könnyen elkerülhetik azt, hogy rendelnek mondjuk egy-két hónapra elegendő készletet valami olyan termékből, ami nem felel meg a baba bőrének.

A https://www.lord.shop.hu tehát minden segítséget megad ahhoz, hogy a pelenka-törlőkendő téma ne legyen stresszes a kismamáknak, és ez szerintem mindenképpen zseniális dolog.

Egy helyen minden, ami gyerekekkel való nyaraláshoz kell

A https://www.lord.shop.hu oldalon mindent megkaphatunk, ami egy olyan nyaralásra kell, ahol kisgyerekek is vannak. A tanyai nyaralás előtt – a nedves törlőkendőn kívül – biztos jó alaposan feltankolok majd kézfertőtlenítőből, tusfürdőből, és sebtapaszból. Ezekből egy olyan helyre, ahol a gyerekek egész nap állatokkal fognak rohangálni, biztos nem lehet eleget vinni.