Tanyáról egy vállalkozásig

Nagyon sokáig vidéken éltem, viszont ahogy telt az idő, már többet szerettem volna ettől. Nagyon nyugodt és békés tud lenni a vidéki élet, de én inkább majd idős koromban tudom magamat elképzelni itt. Addig is inkább a nagyvárosba vágytam, így el is határoztam, hogy oda költözök. A tanulmányaim után pedig belevágtam a saját vállalkozásomba. Ebben nagy segítséget nyújtott számomra az, hogy a székhelyet nem nekem kellett megválasztani, és nem a saját otthonomat kellett székhelyként használni. Hiszen a Székhelyszolgáltatásnak köszönhetően sikerült olyan helyre bejelenteni a vállalkozást, ahol nem kell iparűzési adót fizetnem. Ez a hely pedig nem más, mint Újlengyel.

Amennyiben Te is egyéni vállalkozás székhely után keresgélsz, akkor érdemes lehet utána nézni a Székhelyszolgáltatásnak, hiszen nagyon meg tudják könnyíteni a vállalkozást és a te életedet is. Hiszen számos dologban segítenek és levesznek egy kisebb terhet a válladról.

Mit nyújt számodra a Székhelyszolgáltatás?

Leginkább Pest megyében és a környező településeken dolgoznak. Segítenek olyan településeket találni, ahol nem kell iparűzési adót fizetni. De természetesen ezt neked kell eldöntened, hogy számodra mi éri meg jobban, hiszen nem minden esetben az a legjobb választás, ha iparűzési adó nélküli települést választasz. Ezt érdemes a könyvelőddel átbeszélni, hiszen ő látja, hogy milyen költségeid vannak.

Ha megbízod őket, akkor többé a küldemények átvételével sem kell foglalkoznod. Minden csomagot és levelet átvesznek. A csomagokat minden hónap végén összekészítik és a következő hónap elején feladják az általad kért címre. A leveleket minden esetben szkennelve azonnal elküldik Neked.

Nagy könnyebbség, hogy a hatósági intézkedések nem a saját otthonodban fognak történni, ha esetleg ilyen is megtörténik.

Emellett havonta egyszer tárgyalót lehet igényelni teljesen díjmentesen. Ha nem rendelkezel saját irodával, akkor ez szintén nagy segítség tud lenni.

Mit érdemes tudni a cégről?

Fontos lehet, hogy már több mint 11 év tapasztalattal rendelkeznek, így pontosan tudják, hogy mit csinálnak és hogyan kell szakszerűen és helyesen eljárni egyes esetekben.

Az ügyvédi irodákkal ápolt szoros kapcsolatnak köszönhetően törvényesen és jogszerűen tudnak eljárni minden esetben.

Pénzügyileg stabilak, a Bisnode által minősített cégről van szó.

Ha te is szeretnél egy megbízható és segítőkész céggel együtt dolgozni, akkor mindenképp nézd meg a Székhelyszolgáltatás weboldalát. Nagyon sok hasznos információt megtalálsz az oldalukon, így szinte minden kérdésedre választ kaphatsz. Ha egyéni vállalkozás székhelyet keresel, akkor pedig a legjobb helyen jársz. A Székhelyszolgáltatás mindenben segít, amiben csak tud.