Tanyára is rendelhetünk a Prevenció Patika webáruházából

Miközben sokan még mindig a tökéletes helyet keresik, ahol elvonulhatnak, valójában nem kell messzire utazni ahhoz, hogy egy békés és pihentető helyet találjunk, ahol eltölthetnek egy kis időt.

Egy romantikus kiruccanás akár a legközelebbi tanyához is közel lehet. Bár a tanyáknak sokféle típusa létezik, mindegyiknek van egy közös jellemzője: a nyugalom és a csend (maximum a természet és az állatok hangját hallani).

Úgy élvezhetünk egy délutánt a tanyán a párunkkal vagy családunkkal, hogy akár megyei helyekben is gondolkodhatunk. Íme néhány ok, amiért romantikus egy tanyán tölteni az időt és egyre népszerűbbek a tanyasi szállások:

Együtt fedezhetjük fel a természetet. Ha otthon vagyunk, könnyen megfeledkezünk a külvilágról, amikor a munkával vagy a gyerekekkel foglalkozunk. A tanyasi környezetben eltöltött idő lehetőséget ad arra, hogy újra kapcsolatba kerüljünk a természettel, és élvezzük a szépséget, amely minden nap körülvesz minket.

Csend van! Nincs is jobb, mint elvonulni az élet zajától és nyüzsgésétől, hogy kikapcsolódjunk és mélyet szippantsunk a tiszta, szmogmentes levegőből. Különösen igaz ez akkor, ha a természetben vagyunk, távol a város fényeitől és a forgalmas utcáktól, ahol az emberek folyton elrohannak egymás mellett, és nincs idő beszélgetésre vagy nevetésre.

Van valami varázslatos abban, amikor az ember vidéken pihenhet, és nem kell aggódnia semmi miatt. Egy tanyasi nyaraláson sokféle dolgot lehet csinálni, és mindenki számára akad valami kellemes elfoglaltság, pl. lovaskocsi, dézsázás, kültéri szauna.

Legutóbb, amikor egy két hetes pihenésre volt lehetőségünk elutazni a párommal, gyógyszerre volt szükségünk, így úgy döntöttünk, rendelünk. A Prevenció Patika online felületét választottuk mindehhez, ami nagyon praktikusnak bizonyult számunkra, a szállítás pedig gyors volt és problémamentes. Nagyon jó dolognak tartom, hogy már ilyen lehetőségei vannak az embereknek, hiszen jelentősen megkönnyíti a mindennapokat ez a szolgáltatás. Emellett tanácsot is tudunk kérni szakembereiktől, így ha nem vagyunk biztosak abban, pontosan mire is van szükségünk, nyugodtan és bizalommal fordulhatunk hozzájuk. A folytonos akciók és a klubtagsági lehetőség csak a hab a tortán, szóval összességében mi nagyon meg voltunk és vagyunk elégedve a Prevenció Patika nyújtotta minőséggel. Már a szokásos, “fogyóeszközként” vásárolt, gyógyszeres dobozunk állandó tartalmát szolgáltató gyógyszereinket is itt szerezzük be, ezen felül párom a fényvédő termékeket is gyakran vásárolja innen – arcra, testre egyaránt. Számos baba-mama kozmetikum van, így keresztszülőként szeretteinkre is tudunk gondolni rendeléskor

Ha egészséggel vagy betegséggel kapcsolatos kérdésünk van, de nem tudjuk, hová forduljunk segítségért, egészségügyi szakembereik sora áll az rendelkezésünkre. Mint ahogyan korábban említettem, számunkra is nagy segítség volt ez a tanyán. Mivel fizikai gyógyszertárukban sok esetben tapasztalta a Prevenció, hogy a vásárlók bizonytalanok a megfelelő termékkel kapcsolatban, vagy nehezen találják meg azt a személyt, akivel beszélhetnének az egészségügyi problémáikról, úgy döntöttek, elérhetővé teszik az ilyen jellegű szolgáltatásukat. Orvosokat és gyógyszerészeket, valamint más egészségügyi szakembereket találhatunk itt a legkülönbözőbb szakterületekről, akik segítenek nekünk eligazodni az egészségügyi kérdések és termékek útvesztőiben.

A Hasznos linkek között, az oldal alján megtekinthetjük a vásárlási és szállítási feltételeket. Gls futárszolgálattal történő házhoz szállítás, illetve GLS csomagpontos átvétel esetén 14 ezer ft feletti rendelés esetén ingyenes a kiszállítás. 7 ezer és 13 999 ft között házhoz 890 ft-ért, míg csomagpontra 690 ft-ért rendelhetünk, míg 6999 ft-os és az alatti végösszeg esetén házhoz 1390 ft-os díj fejében, csomagpontra 1190 ft-ért jön a rendelés. A Prevenció Patikánál előre utalás, utánvétes fizetés és online bankkártyás fizetés is lehetséges. Egészségpénztárral is tudjuk rendezni a költségeket, amennyiben az adott terméknél EP megjelölés található.

A Prevenció Patika oldalán üzemelő blogban számos hasznos cikket olvashatunk. Legutóbb például egy allergiáról szólót nyitottam meg. A szezonális allergia gyakori betegség, amely minden ötödik embert érint. Az allergiát az immunrendszer túlműködése okozza, és a hisztamin túlzott termelődéséhez vezet, amely vegyi anyag akkor szabadul fel, amikor a szervezet reagál az idegen anyagokra, például a pollenekre. De számos allergia létezik. A leggyakoribb allergének a pollenek, a penészspórák, a poratka és a háziállatok szőre. Az allergiáknak sokféle típusa létezik – egyes emberek csak egyféle allergiával küzdenek, míg mások egyszerre többféle allergiától is szenvedhetnek. Az allergiát kétféleképpen lehet kezelni: gyógyszerekkel és életmódváltással. Léteznek kifejezetten a tünetek csökkentésére kifejlesztett allergiagyógyszerek, és gyógyteák, szintén erre a célra. Az antihisztamin gyógyszerek is hasznosak, de sajnos az is igaz rájuk, hogy nem nyújtanak tartós gyógyulást. Sokkal fontosabb azonban az, hogy elkerüljük az allergéneket, magas pollenkoncentrációjú időszakokban töltsünk kevesebb időt a szabadban.

Prevenció Patika

Az allergia olyan tünetekkel járhat, mint például a tüsszögés, köhögés, viszkető szemek, nyálkahártya irritáció és orrdugulás. A Prevenció Patikában számos allergiás tüneteket enyhítő készítményt is beszerezhetünk. Én tényleg csak ajánlani tudom, bízom benne, hogy ha kipróbálod, te is meg leszel elégedve.