Meglepetések ritka rokonlátogatásokra

Biztos sokaknak ismerős, az a családtag, akivel nagyon ritkán egy évben általában kétszer-háromszor tudtok csak találkozni, aminek oka az országon belüli távolság. Így vagyunk mi is egy kedves unokatestvéremmel, akik családjukkal egy Zalaegerszeghez közeli kis faluba költöztek, a párja szüleihez, már 6 éve az esküvőjük után. A korábban gyakorinak számító találkozásaink igen csak megcsappantak a költözésük után, azóta főleg telefonon tartjuk a kapcsolatot. Anyukámtól úgy tanultam, ha az ember vendégségbe megy, ahol még el is szállásolják, illik vinni valamit. Mikor látogatóba megyünk igyekszem összeválogatni egy kis csomagot, amiben a gyerekek (2 tündéri ikerfiú) is örömüket lelik, a velünk egy idős unokatestvéremék és a nagyi korba lépő szülők is megtalálják a maguk kedvére való ajándékot. Nagy dolgokra persze senki nem gondol ilyenkor, nem is várja el az ember, hogy hozzanak a vendégek valamit, de személytelen, haszontalan dogokat sem szeretek vinni, amiből majd továbbajándékozás lesz ünnepekkor.

Októberben az ikrek 5 éves szülinapjára voltunk hivatalosak, így a gyerekek ajándékai mellé gyorsan kellett keresnem valamit ami mehet a csomagba. A meglepetéseken kívül kitaláltam, hogy vigyünk valami süteményt is, így erre is gondoltam a vásárlásnál. Egy nappal a buli előtt érkeztünk, így tudtunk segíteni az előkészületekben is. Eléggé elszaladt az idő és jött a hétvége előtti csütörtök, úgyhogy bele kellett húznom a bevásárlásba.

Még korábban a netet böngészve találtam rá az akcióleső oldalára, ezért most is ide kattintottam először és az aldi újságában meg is találtam a megfelelő termékeket. Találtam különlegesebb kizárólag az aldi által forgalmazott édességeket: unokatesóm imád sütni, így kifejezetten örültem ezeknek a szerintem tortára is jól használható finomságoknak, még akár a bulira is használhatóak lesznek. Az aldi újság aktualitások között találtam rá mintás zoknikra, ami mindig jól jöhet, és kisebb jó áron levő szerszámokra is, amiket szintén beszereztünk, hiszen úgy gondoltuk jó hasznát fogják venni a kertben ezeknek. A környék és a ház egy igazi vidéki verandás családi otthon, ahol 2 generáció mégis kényelmesen tud együtt lakni, külön bejáratú házakban. A kert közös és hatalmas, a verandás teraszon is sok a munka, a szülők szeretnek kertészkedni, vannak gyümölcsfáik és veteményesük is, ezért véltük úgy, hogy biztosan hasznát veszik majd ezeknek a dolgoknak.

A gyerekeknek egyszerűbb játékokat szereztünk be, ezen felül pedig találtunk illatgyertyákat és virágot is. Az akciólesőn levő újságok használata egyszerű, online gyorsan mindent végig tudok rajta nézni, az ajánlatok és újságok érvényessége jól fel van tüntetve, az aldinál például külön füleken lehet szűrni is a termékeket, hogy mikortól aktuálisak az akciók. Regisztráció után el tudtam menteni kedvenc üzleteimet, így később ezeket gyorsabban megtalálhatom. Ezen felül van lehetőség kategóriánkénti szűrésre is, így tudsz keresni külön a hipermarketek, elektronika vagy akár drogériai cikkeket árusító üzletek újságjai között. A blog felületen találhatsz különböző érdekes témákat, konkrét áruházak termékeinek ajánlataival, mint például iskolakezdéshez szükséges dolgok, honnan szerezhetőek be, ezen felül pedig aktuális ünnepi nyitvatartásokat és nyereményjátékokat is itt találhatsz meg.

Mindent összevetve gyorsan, egy helyről sikerült összerakni egy szerintünk nagyon hasznos ajándékcsomagot. Örültem, hogy rátaláltam az akciólesőre, mert előtte nem gondoltam rá, hogy online katalógusból nézelődjek és találjam meg ezeket az ajándékokat, úgyhogy nagyon hálás voltam érte. Ezáltal tényleg gyorsan és kedvezményesen tudunk bevásárolni, emellett pedig a számunkra szükséges élelmiszereket és a sütihez kellő dolgokat is be tudtam szerezni az Aldiban. Az akcióleső oldalán több áruház katalógusa is megtalálható, így a későbbiekben is fel fogom keresni az oldalt, hiszen egy helyen körül tudok nézni több témában és kategóriában.