Így válassz megfelelő fürdőszoba bútort vidéken is

Így rendezkedtünk be a vidéki életre

Amikor a párommal leköltöztünk vidékre, nem mondom, hogy maradéktalan volt az öröm. Nagyon sok meglévő szokásunkat át kellett alakítani, hogy kialakuljon a megfelelő életritmusunk vidéken is. Én talán könnyebb helyzetben voltam, hiszen a szüleim is vidékiek, én is vidéken nőttem fel. A párom azonban tősgyökeres budapesti, szereti a nagyváros nyüzsgését. És valljuk be, kicsit el is kényeztette őt a város. Megszokta, hogy minden nagyon közel van, hogy 5 percenként jár a villamos, 3 percenként a metró. Vidéken bizony nem igazán tudsz autó nélkül boldogulni, és ha kizárólag a tömegközlekedésre hagyatkozol, nem sok helyre fogsz eljutni, azt biztosan garantálhatom. Így aztán bőven volt mit megszoknia az én páromnak, de igyekeztem minden támogatni, segíteni őt, hogy az otthonunk neki is ugyanannyira komfortos lehessen, mint nekem.

Egy kisebb családi házat vettünk vidéken, készülünk a gyerekek érkezésére is. És mivel tényleg szeretném, hogy a párom is otthon érezze magát a kis kuckónkban, úgy döntöttünk, hogy kicsit átalakítjuk, a saját ízlésünkre formáljuk a házikót. már csak a fürdőszoba átalakítása maradt hátra. Ebben igyekszem minél nagyobb teret adni a páromnak, hogy az is jól érvényesülhessen, amit ő szeretne, és magára találhasson az új környezetben is. Így a fürdőszoba átalakítása kapcsán is abszolút az ő útmutatására hagyatkozom, és eddig egyáltalán nem bántam meg. Talált ugyanis egy oldalt, ahonnan nagyon sokat inspirálódik, és ami rengeteget ad a saját fürdőszobánk kialakításához. A furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa oldalra szoktunk együtt ellátogatni, ajánljuk mindenkinek, aki ötleteket keres a megfelelő fürdőszoba bútor kiválasztásához. Az oldal számos hasznos tippet oszt meg azzal kapcsolatban, hogyan érdemes berendeznünk a fürdőszobát. Praktikus útmutató mindazok számára, akik most vágnak bele ilyesmibe először.

Fürdőszoba átalakításhoz ajánljuk ezt az inspiráló oldalt

Így hát mi is gyakran vissza-vissza térünk ide, ha elakadnánk. A legfontosabb, amit megtanultunk: nagyon fontos jól kihasználni a rendelkezésre álló teret. Nekünk ebből a szempontból szerencsénk van, mert megfelelő tér áll rendelkezésre ahhoz, hogy kényelmesen berendezhessük a fürdőszobát. Mindazonáltal éppen ezért nekünk is kritikus, hogy ne zsúfoljuk túl a teret, csak azért, mert van szabad felületünk. És olyan dolgokat, bútorokat, elrendezést válasszunk, ami elegendő helyet és szabadságot ad nekünk a pakoláshoz, ugyanakkor nem bontja meg a lakás és a fürdőszoba esztétikáját sem. A furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa oldalról inspirálódva például a mosdókagylóhoz már eleve olyan fürdőszoba bútor szettet választottunk, ami beépíthető, így a mosdókagyló alá és fölé rögtön kis szekrények kerülhettek, amibe tudunk pakolni.

Ugyanakkor a furdoszobaotletek.hu/a-furdoszoba-butor-kivalasztasa oldal nem csak a bútorok kiválasztásában, de stílusok összehangolásában is nagy segítségünkre volt. Az oldal útmutatása rengeteget segített nekünk abban, hogy kicsit bátrabban merjünk kísérletezni a színekkel és a formákkal. Így végül sikerült olyan kompozíciót találnunk, amelyben ugyan többféle anyagot, színeket használtunk, ezek mégsem ütnek el egymástól. Ajánljuk az oldalt mindenkinek, aki fürdőszoba átalakítás előtt áll, és egy kis ihletet meríteni a berendezés kapcsán. Legyen nektek is csodaszép fürdőszobátok!