Fergeteges lánybúcsút szervezek

Élesen emlékszem arra a néhány évvel ezelőtti hétvégére, amikor a barátainkkal egy vidéki szállodában gyűltünk össze, kicsit kikapcsolódni. A pihenés sajnos nem igazán jött össze, ugyanis épp akkor egy hatalmas lánycsapat is megszállt a hotelben, akik lánybúcsút tartottak. Ők aztán tudtak bulizni, eget rengető vihorászásban törtek ki folyamatosan, így az éjszakák nagy részét mi is átvirrasztottuk. Jól emlékszem, hogy Zsófi, a barátnőm ekkor kijelentette, hogy ő is pont ilyen lánybúcsút szeretne majd.

Zsófinak néhány hónapja megkérte a párja a kezét, így eljött az ideje a lánybúcsú szervezésének is. Nem tudom, hogyan fogom tudni megvalósítani, de megpróbálok hasonló nagy bulit szervezni Zsófinak, mint amit azon a zajos hétvégén láttunk.

Úgy emlékszem, hogy a lányoknak egyforma, vicces pólójuk volt. Ezt nem nehéz megvalósítani, így elhatároztam, hogy a ruházatban is azt a mintát fogjuk követni.

Korábban még sosem csináltattam pólót, szóval fogalmam sem volt, hogy az egyedi póló készítése milyen költségekkel jár, illetve milyen üzletekben foglalkoznak ilyesmivel. Nem igazán aggódtam a tájékozatlanságom miatt, ugyanis az internetnek köszönhetően nagyon hamar be lehet szerezni bármilyen információt. Így az ötlet kitalálása után egyből leültem a laptopom elé, ahol az egyedi póló készítése kulcsszóra könnyedén megtaláltam a lolmarkt.hu weboldalt, ahol kifejezetten egyedi pólók, pulóverek készítésével foglalkoznak.

A weboldalról részletes információkat sikerült beszereznem a pólók megtervezésének, elkészítésének menetéről. Az olvasottak szerint a Lolmarkt üzletben kapható pólók igazán kényelmesek, és igényes kivitelezésüknek köszönhetően az évek múlásával sem fognak veszíteni stílusos megjelenésükből. A ruhadarabok időtállósága tehát garantált.

Az üzletben bármilyen mintát rá tudnak nyomni a pólókra, illetve pulóverekre. De ha valakinek semmi ötlete sincs, akkor sincs gond, ugyanis az üzlet munkatársai segítenek a minta, illetve a szöveg megtervezésében is. Mindemellett számos előre megtervezett póló közül is ki lehet választani a leginkább megfelelőt. Az oldalon a kategóriák menüpont alatt tekinthetők meg, hogy milyen mintaválasztékok vannak. Ezek között számtalan vicces, illetve figyelemfelkeltő megoldást lehet találni. A kategóriák a következők: alkohol, állatok, család, explicit, feliratos, film, foszforeszkáló, hobbi, internet, lánybúcsú, legénybúcsú, magyaros, munka, páros, poén, születésnap, top, ünnepek, illetve vegán. Én valószínűleg előre megtervezett póló mellett fogok dönteni, ugyanis nem igazán jó a tervezőkészségem. Emiatt úgy gondolom, hogy mindenki jobban jár, ha nem én álmodom meg a lánybúcsúra az egyenruhánkat.

Természetesen a tervezés mellett rendkívül fontos az is, hogy mennyi időn belül készítik el a pólókat, illetve hogy milyen összeget kell rászánni. Az üzlet weboldaláról kiderítettem, hogy kis darabszámú megrendeléseket az üzletben, személyesen vesznek fel. Ebben az esetben az üzlet munkatársai akár azonnal is el tudják készíteni az egyedi pólókat, a helyszínen. A pontos árat azonban nem lehet tudni, ugyanis az árak nem minden esetben egyformák, mivel az a minta méretétől is függ. Azt viszont lehet tudni, hogy hozzávetőlegesen egy egyedi póló ára 3500-4500 Ft között mozog. Az előre megtervezett pólók esetében, amelyek az üzlet kínálatában vannak, lehet tudni a pontos árat is. Emiatt még inkább úgy gondolom, hogy az oldalon található pólók közül fogok választani. Ezeket a lányoknak is meg tudom majd mutatni, tehát segíthetnek a döntésben.

Nagyobb mennyiségű, húsz darabnál több póló esetében azonban nem készítik el egyből a pólókat, előre meg kell rendelni azokat. Nagyobb megrendelés esetén transzfer- vagy szitanyomással készítik el a pólókat, esetlegesen digitálisan nyomtatják azokat. A végső ár ebben az esetben is a pólók darabszámától, a színek és a nyomatok milyenségétől függ. Egyelőre még nem tudom, hogy hányan leszünk Zsófi lánybúcsúján, de azt hiszem itt az ideje összeszámolni.

Örülök, hogy eszembe jutott az egyenpóló ötlete. Biztos vagyok benne, hogy Zsófinak tetszeni fog. De nyilvánvalóan nem úszom meg ennyivel, ideje lenne konkrétan kitalálnom, hogy miből fog állni a lánybúcsú. Valószínűleg el fogunk valahova utazni, például a Balatonra. Zsófi nagyon szeret strandolni, napozni, nem mellesleg ott bulizni is nagyokat lehet, ami persze a lánybúcsú lényege. Remélem sikerül egy fergeteges lánybúcsút szerveznem.