Ezekhez a szép táskákhoz bárki hozzájuthat, még aki tanyán él, az is!

Biztos mindenki eljátszik időnként a gondolattal, hogy milyen lehet a külvilágtól elzártan, békességben, nyugalomban egy tanyán élni. Megtermelni magunknak az ennivalót, művelni a földet, gondozni az állatokat. Vannak olyan habitusú emberek, akik egyébként sem szeretik a nyüzsgést. Az internetnek köszönhetően már sok munkakör ellátható otthonunk kényelméből is és végsősoron a webáruházak elterjedésével bármit be tudunk szerezni és házhoz tudjuk szállíttatni.

Én ugyan nem tanyavilágban élek, de sokszor szoktam az internetről rendelni. Leginkább nálam is a tömegundor, a dugóban való várakozás lehetséges elkerülése és az időhiány az, ami miatt rendre a webshopokban való vásárlás mellett döntök.

Legutóbb az annataska.hu táskawebáruházból rendeltem magamnak egy újabb darabot a táska gyűjteményembe. Szeretek egy-egy ruhadarabot, cipőt, táskát, pénztárcát sokáig használni. Ezért úgy vagyok vele, hogy inkább a minőséget választom, még ha árban kicsit magasabb színvonalú is a termék, hiszen tudom, hogy sokáig örülhetek majd neki. Több olyan márka is van, melyet az Annatáska webáruházban ismertem meg. Be is szereztem a nekem tetszőeket és azóta is szívesen használom, hordom őket. Én abszolút úgy vagyok vele, hogy nincsen cipő táska nélkül, ám nincsen táska pénztárca nélkül. Férjem néha viccesen meg is jegyzi, hogyha eladnánk gardróbom féltve őrzött kincsit, talán vehetnénk egy új házat is belőle. Ez persze erős túlzás, bár minden viccnek van valamennyi igazságtartalma.

Az egyik kedvenc márkámat, az Anekke-t is itt ismertem meg, egy véletlen böngészgetés során. Utána is néztem a márkának, mert bár 1974 óta létezik én még soha nem hallottam róla. Spanyol márkáról van szó, melynek a stílusa egyből megragadott. Szépek a színei, elsőre elegáns, kislányos benyomást kelt összhatása mégis kortalan. Egy szép kézitáska volt, és éppen közelgett a szülinapom, megbeszéltem az itthoniakkal, hogy én most bizony ennek örülnék a legjobban. Szerencsére mi mindig meg tudjuk beszélni alkalmakkor, hogy ki mit szeretne kapni, így kérésemnek ezúttal sem volt semmi akadálya.

kézitáska

Be is tettem gyorsan a kosárba, de ha már itt jártam szétnéztem még kicsit a webáruház kínálatában. A bőség zavara fogadott, de teljesen jó értelemben. Nemcsak kézitáskák, hanem váll-, test- és hátitáskák is találhatók itt hölgyek és urak számára egyaránt. Anyagban, színben, stílusban, mintában és márkában is nagyon változatos a kínálat, megkockáztatom, hogy többezer darabra rúg.  Viszont a webshop menüje nagyon szépen és logikusan fel van építve, így könnyedén eligazodhatunk a számtalan termék között. Ha úgy tetszik, kereshetünk táskákat típus szerint, de szűrhetünk nemre, típusra és színre is. Ezen kívül gyorskereső s a rendelkezésünkre áll.

Az árak nagyon kedvezőek, a termékekről részletes leírásokat is találunk a képek mellett. A felület szép, esztétikus, ami szintén nagyon fontos számomra. A webáruház könnyen kezelhető, a termékeket néhány kattintással pár pillanat alatt megvásárolhatjuk.

Táskákon kívül válogathatunk még pénztárcák, övek, táskarendezők és neszesszerek között is, a megszokott széles választékban. Tetszik, hogy sok az akciós termék, az engedmények mértéke akár 20%-os is lehet. Ezen kívül regisztrált vásárlók pontgyűjtő programban is részt vehetnek, melyekkel még tovább csökkenthető megrendelésünk végösszege. Így, valóban nagyon jutányos árakon juthatunk hozzá klasszikus, igényes szép darabokhoz. Így került az új Anekke kézitáska is az én gyűjteményembe, melynek megvásárlásakor már ki is néztem azt a szintén Anekke pénztárcát, amit közelgő névnapomra kérek ajándékba majd.