Egy tanyáról intéztem a tárhely bérlést

Nem túl gyakran szoktam meglátogatni a nagyszüleimet, amit nagyon bánok. Vidéken laknak, egy igazi tanyán, úgyhogy minden látogatás hatalmas élmény. Mehetek csirkét etetni, megfejhetem a tehenet és a friss, vidéki levegőn mindig felfrissülök. Bár ritkán szánom rá magam, hogy megtegyem a többórás azutóutat a tanyáig, amikor végre elmegyek, alig akarok visszajönni a rohanó hétköznapokba. Írtalan szabály a nagyszüleimnél, hogy nincs telefon és laptop, csak akkor használom az elektronikai kütyüket, amikor feltétlenül muszáj, de egyébként elrakom őket a táskám mélyére.

Legutóbbi látogatásomkor sajnos nem tudtam teljesen nélkülözni a modern technikát, mert éppen a webshopom beindításán dolgoztam és nem szakadhattam el napokra a honlapot tervező és a tárhelyet szolgáltató cégtől. Amikor felmerült bennem a webshop ötlete, már akkor tudtam, hogy a megvalósításhoz egy profi céget és egy hozzáértő csapatot kell majd keresnem. Az internetet hívtam segítségül és végül az SSD tárhely bérlés, tárhely csomagok – RackForest lett a befutó. Felvettem velük a kapcsolatot és a honlapon előzetesen áttanulmányozott csomagokat megvitattuk a telefonban is és kiválasztottuk a számomra relevánsat. A webshop mérete, forgalma, a bonyolított levelezés mennyisége és az oldalak száma alapján több lehetőségből lehet tárhelyet választani. Az SSD Ten csomag mellett tettem le a voksomat, de sokáig vacilláltam a Ten és a Four csomag között. Az optimizmusom győzött, hogy hamar fel fog futni az üzlet és esetleg még bővítésre is szükség lesz, úgyhogy a nagyobb csomagra esett a választásom.

A honlapot megtervezni nem volt egyszerű feladat, mert rengeteg szempontot figyelembe kellett vennem. Bár nem én csináltam magát a honlapot, az alapokat és a dizájnt nekem kellett megmondanom. Nagyon jól jött ki, hogy pont a nagyszüleimnél voltam, mert őket is meg tudtam kérdezni a webshopról és a honlapról, mert szándékom szerint minden korosztályt el fog érni a webshop és ezért kiemelten fontos, hogy a kevésbé gyakorlott internetfelhasználók számára is könnyen érthető és kezelhető legyen. Maradéktalanul elégedett vagyok az eredménnyel és csak remélni tudom, hogy tényleg sikeres lesz a webshop. Az alapok megvannak hozzá.

SSD tárhely bérlés, tárhely csomagok – RackForest