Duguláselhárításra volt szükségem a tanyámon

Több, mint 10 év budapesti élet után elhatároztam magam a családommal, és kiköltözünk az agglomerációba egy kis tanyára. Nagyon kellett már ez nekünk, menekülni akartunk a gondoktól. De rá kellett jönnünk, hogy gondok bizony itt is vannak.

Persze a stressz kevesebb, de múlt héten duguláselhárításra volt szükségünk. Még szerencse, hogy volt egy kapcsolatunk még Budapestről.

Megismertünk ott egy céget, akiket most is hívtunk, mert a víz, gáz, fűtésszerelésen kívül szerepel a portfóliójukban a duguláselhárítás is. Ezen a linken érhető el az oldaluk.

Az bennük a szuper, hogy 1 órán belül érkeznek a helyszínre, ha baj van. Budapesten és Pest megye területén dolgoznak. Éjjel-nappal, 0-24 óráig eléred őket.

Tudni kell még róluk, hogy adnak a minőségre. Több, mint 30 év munkatapasztalattal a hátuk mögött segítenek az embereknek, és csak szakképzett munkaerővel dolgoznak. Nem ijednek meg a nagy feladatoktól sem.

A honlapon el lehet olvasni azt is, hogy hogyan zajlik a duguláselhárítás. Persze ez nem feltétlen fontos, de klassz, hogy betekintést engednek a rendszerbe.

Mi elolvastuk, majd hívtuk is őket, és valóban 1 óra múlva már ott is voltak, pedig kint vagyunk az agglomerációban.

Tényleg gyorsan érkezik tőlük a segítség, ha kell, és profi módon elvégzik a munkát, bármivel is álljanak szemben. Nem véletlen hívtuk őket most is, és már nagyon sokszor Budapesten is.