Az aktív pihenés

Bárcsak elmehetnénk végre nyaralni – sóhajtunk fel gyakran ősszel és télen. Bár, hogy ki mit ért nyaralás alatt, az már teljesen változó. Van aki várostnézni szeret, mások a fürdőket kedvelik, és olyanok is akadnak, akik kirándulást értenek nyaralás alatt. Bármelyik típusba is tartozunk, jó lábbeli és táska nélkül aligha tudunk útnak indulni.

De milyen is egy jó lábbeli? Ez nyilván attól függ, hogy mire szeretnénk használni. Mindenekelőtt természetesen kényelmes, de például egy bakancs esetében az sem elhanyagolható szempont, hogy mennyire tartja a lábunkat, és ezzel mennyire véd meg egy esetleg sérüléstől.

Ha bakancsot szeretnénk venni, érdemes fellátogatni a cipomarket.hu/ferfi/bakancs oldalra. A cipomarket.hu/ferfi/bakancs a cipőmarket.hu egyik almenüje, itt találjuk a férfi bakancsokat. Persze mást is árulnak. Vannak csizmáik, bokacsizmáik, cipőik, papucsaik, bakancsaik, szandáljaik és persze kiegészítőik is. Ez alatt elsősorban az öveket, a táskákat és a pénztárcákat értem. Szinte bármi jól jöhet ezek közül egy utazáshoz, attól függően, hogy hova tervezünk elmenni.

A főoldalon rögtön a termékekkel találjuk szembe magunkat, ezeket képekkel és árakkal is ellátták. Előbbi azért fontos, hogy a jövendőbeli vásárlók szemügyre vehessék a portékát, és eldönthessék, hogy tetszik-e ezek színe, nagysága, anyaga, stílusa. Az árak feltüntetése is indokolt, mivel az emberek anyagi forrásai korlátozottak, és jó ha előre tudják, meg tudják-e az adott ruhadarabot fizetni.

Hírlevele is van a webshopnak, erre a honlapon keresztül lehet feliratkozni. Ha így teszünk, akkor elsőként értesülhetünk a legújabb modellekről, hozzánk juthatnak el leghamarabb a legnagyobb kedvezmények, és egyéni kedvezményeket is kaphatunk.
100% pénzvisszafizetési garanciát adnak a termékekre. Ez azt jelenti, hogy ha egy ruhadarab nem tetszik, vagy csak nem jó a mérete, akkor azt kicserélik, vagy ha úgy kívánjuk, visszautalják a vételárát.

Mint írják a honlapjukon, elsőként kezdtek bele a cipők, csizmák, papucsok, szandálok online forgalmazásába.

A kiszállítás ára egységesen 1000 forint, ez azonban megspórolható, ha személyesen vesszük át a termékeket. Erre Vácon, Esztergomban, Szombathelyen és Győrben van lehetőség.