A szomszéd gyerekekre vigyáztam, most egy új autóponyva kell

A szomszédom otthonról dolgozik, de van, amikor be kell mennie egy-egy napot dolgozni az irodába a közeli nagyvárosba. Ilyenkor, ha otthon vagyok, szívesen segítek neki és vigyázok a gyerekeire, mivel a bébiszitter drága és amúgy is jól elvagyok velük. Amikor elvállaltam a legutóbbi gyerek felvigyázást, nem gondoltam, hogy ezt majd egy autóponyva fogja bánni.

A gyerekek néha igazi rosszcsontok tudnak lenni. Mivel jó idő van, kimentek a kertbe játszani, amíg én bent intéztem a dolgaimat. Vannak labdáink, egy homokozó is, nem szokott gond lenni abból, hogy elfoglalják magukat. Egy idő után túl nagy volt a csend, ezért kimentem megnézni, hogy mit csinálnak, akkor vettem észre, hogy az autóponyvából sátrat csináltak. Nem tudták hogy az egy autóponyva, csak kivették a garázsból, kivágták és pár nagyobb botot szúrtak bele, így tökéletes volt sátornak. Majdnem szívrohamot kaptam , mikor megláttam. Sajnos a gyerekek látogatása után így egy új autóponyvára volt szükségem.

A régit még egy autós boltban vettem, de az itt nincs valami sok, ezért kénytelen voltam online rendelni, ami sokkal gördülékenyebben ment, mint elsőre gondoltam volna.

Az olajwebshop.hu oldalon néztem először körbe, mert innen szoktam olajat rendelni, és emlékeztem, hogy több autós kiegészítőt is árulnak, és jól emlékeztem, autóponyva is van náluk. Egészen sok méretben árulnak itt ponyvákat, nem kellett valami sokat keresgélnem, meg is találtam a számomra legmegfelelőbbet, amire le is csaptam.

Itt, vidéken hozzá kell szokni, hogy a legegyszerűbb az online vásárlás, mert a helyi boltokban nem valami nagy a választék. Ezért is szoktam rá, hogy például az autós dolgokat mindig az olajwebshopon veszem meg. A ponyva, amit vettem, hamar ideért, nagyon jó minősége is van és nem is volt annyira drága, mint az előző.

Drága egy sátruk lett a gyerekeknek, de oda is adtam nekik a ponyvát, hiszen lyukasan nem tudom már használni.